Opticon ontmoet u graag op ICT & Logistiek 2011

Publish date: 17-10-2011


OPN-2001 with a iPad

Ook dit jaar is Opticon Sensors Europe aanwezig op ICT & Logistiek, de meest complete vakbeurs voor ICT-oplossingen en -diensten in de logistieke keten. En net zoals vorig jaar, kunnen ook dit jaar onze bezoekers weer kennismaken met een aantal innoverende producten en oplossingen.

In deze nieuwsbrief stellen wij alvast twee succesvolle producten voor.

OPN2002…              koppel aan iPhone en iPad

De Opticon pocket memory scanner waar je -ondanks zijn zeer bescheiden afmetingen en gewicht (32 x62 x 16 mm / 29 gram)- niet omheen kunt!

Een uitstekende scan performance, een opslagmogelijkheid voor vele duizenden barcodes en de Bluetooth communicatiemogelijkheid maken de OPN2002 dé ideale datacollector voor diverse logistieke toepassingen. Daarnaast is de OPN2002 de tool bij uitstek om gescande barcode data direct en draadloos  door te sturen naar mobiele apparatuur welke niet standaard ‘af-fabriek’ is uitgerust met een barcode scanner (bijv. smartphones, PDA’s en tablet-PC’s).

H21…             efficiency heb je zelf in de hand!

Een robuuste mobiele Opticon terminal, gebouwd om te presteren in diverse omstandigheden en om lang mee te gaan.

Standaard is de H21 ondermeer uitgerust met Microsoft Windows Mobile 6.5, geïntegreerde barcode scanner (1D of 2D), (alfa)numeriek of QWERTY keypad, 3.2 megapixel color camera, TFT LCD color touch screen, een krachtige oplaadbare batterij, GPS en tal van communicatiemogelijkheden (o.a. USB, IrDA, Bluetooth, W-LAN, GPRS/EDGE en UMTS). Voeg daaraan toe zijn handzame afmetingen en een uitgebalanceerd gewicht en je hebt een terminal die alles in zich heeft om logistieke processen efficient te optimaliseren.

Bezoek ons in hal 3, stand B080. Registreert u zich alvast hier voor de beurs. Voor meer informatie gaat u naar www.ict-en-logistiek.nl